Dette vises på Heim TV nå:

Heim TV besøker unike hjem over hele verden. Foto: Shutterstock
Heim TV besøker unike hjem over hele verden. Foto: Shutterstock

Elsker du interiør og oppussing?

Gå ikke glipp av disse fem boligseriene: Luksushjem ved Middelhavet, Førstegangsflipperne, Verdens grønneste hjem, I designboksen og Ikke salgbare hjem.

Publisert Sist oppdatert

Vi oppsøker unike hjem ved Middelhavet, og møter menneskene som bor der. I serien Luksushjem ved Middelhavet besøker arkitekt og designer, Charlie Luxton særegne boliger på steder som Mallorca, Costa Blanca, Côte d'Azur, Puglia, Kreta og Malta, for å forstå hvorfor mange ønsker å bo i disse områdene. Vi får vite alt om byggeprosessen og utformingen.

Luxton brenner for miljøet, og er en entusiast for bærekraftigarkitektur og miljøvennlig design. I serien er han spesielt opptatt av hvordan dette er fulgt opp i praksis.

Eiendomsmegleren Egypt Sherrod hjelper risikovillige som ønsker å tjene penger på kjøp og salg av oppussingsobjekter, i Førstegangsflipperne. Her treffer du folk som av ulike årsaker flipper hus. Noen gjør det for å skaffe depositum til sitt drømmehus, andre for å kunne betale utdannelsen for barna – årsakene er mange. De fleste er villige til å ta stor risiko, men Sherrod gir dem med gode råd. Hun har lang erfaring slik at risikoen kan minimeres. Noen tjener gode penger på å flippe hus, andre gjør det ikke …

(Begrepet «bolig-flipping» har blitt vanlig også i det norske boligmarkedet, og betyr at noen kjøper og renoverer en bolig med et mål om gevinst.)

Trodde du det var umulig å være grønn og glam? Tenk om igjen. Programleder John Bell viser hvordan du kan bygge hus og leiligheter som både er grønne og bærekraftige, samtidig stilige og luksuriøse i Verdens grønneste hjem. Fra Toronto til Texas, og fra Tyskland til Japan, får du sett de mest fantastiske eiendommene som finnes – alle er et bevis på at luksus og miljø kan eksistere under samme tak.

Kunne du konkurrert mot profesjonelle designere? Ty Pennington, også kjent fra «Extreme Makeovers», setter to amatørdesignere på prøve i en allsidig interiør-duell. I designboksen får to amatørdesignteam en lik boks med interiørutstyr. På to dager må deltakerne bruke alt som følger med i boksen i konkurransen om å designe det fineste rommet – resultatet er spennende.

Bli med designeren Sophie Allsopp og hennes team når hun forvandler uselgelige boliger til attraktive objekter i serien Ikke salgbare hjem. Mange boliger ligger lenge ute for salg, noen til og med i årevis, og det er ofte av grunn. Allsopp har lang er faring i å hjelpe boligeiere med å ta enkle grep som får hjemmet solgt. Hun gir praktiske tips og råd til de som skal selge boligen sin for å oppnå større interesse og bedre pris.

Powered by Labrador CMS