Nyhet:

25. august 2021 starter Heim TV med TV-sendinger. Utover høsten og inn i 2022 vil mengden innhold økes, også det som er egenprodusert. Foto: Shutterstock
25. august 2021 starter Heim TV med TV-sendinger. Utover høsten og inn i 2022 vil mengden innhold økes, også det som er egenprodusert. Foto: Shutterstock

Velkommen til Heim TV

En ny norsk TV-kanal for deg som er opptatt av hjem, eiendom, interiør og marked.

Publisert Sist oppdatert

Heim TV skal bli TV-kanalen som samler alt innhold om hjem, eiendom, interiør og marked, til inspirasjon, underholdning og nytte. Her skal du finne spektakulære boliger, unike fritidshus og hager som inspirerer. Gjennom kanalen skal du få nyttige tips og råd når du skal innrede, pusse, opp, kjøpe eller selge bolig. Heim-TV gir deg også informasjon om bolig- og leiemarkedet rundt i hele landet, og hva dette har å si for nettopp deg.

Typisk norsk å eie egen bolig

Mer enn 80 prosent av Norges befolkning eier egen bolig, og 55 prosent eier enebolig (ifølge tall fra SSB 2020). Få er mer opptatt av å eie egen bolig enn nordmenn. I tillegg bruker vi mer enn 90 milliarder årlig på oppussing av hus og hytter. Dette er bakgrunnen for vår enorme interesse for alt av innhold om bolig og eiendom, enten du er i etableringsfasen eller er godt etablert er vi stadig på utkikk etter å oppdatere boligen vår.

25. august 2021 starter Heim TV med TV-sendinger, og er et konsept i utvikling. Utover høsten og inn i 2022 vil mengden innhold økes, også det som er egenprodusert. Heim TV skal også distribuere innhold på ulike digitale kanaler, tilpasset bruken til de forskjellige plattformene.

Se Heim på:

RiksTV – kanalplass 35

Altibox – kanalplass 19–40

Telenor – kanalplass 22

Allente – kanalplass 14

Powered by Labrador CMS