Arne Hjeltnes leder Rom for suksess
Arne Hjeltnes leder Rom for suksess

Et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljøet basert på innovasjon og teknologi. Økern Portal er første lokasjon i den nye tv-serien "Rom for suksess".

Rom for suksess

Publisert Sist oppdatert

I serien skal vi være med programleder Arne Hjeltnes og kokken Markus Storm Dalseg på en reise inn i fremtidens kontorbygg - som gjør alt for å skape «Rom for suksess»

Vi tilbringer ca 1/3 av livet vårt på jobb og serien utforsker hvordan arbeidsplassen former mennesker og hva som skal til for at folk trives og presterer godt jobb. Trivsel på kontoret er trolig mer aktuelt enn noen gang etter covid. Kontoret konkurrerer mot hjemmekontoret og etter pandemien er det viktig for mange å samle seg rundt kontoret igjen, bygge kultur, samhold og fellesskap.

Det er mange i Norge som jobber på kontor og målet er at dette er inspirerende tv, som viser frem både dagens og morgendagens kontorbygg med tjenester, mat og nye arbeidsformer. I nye kontorbygg legges det ekstra mye vekt på design og interiør som gir en hjemmefølelse eller opplevelsen av å være på restaurant fremfor en kantine. Det er spennende å se hvordan næringsbygg 'låner' utforming og tjenester fra både hoteller og det private hjem.

Arne Hjeltnes og kokken Markus Dalseg i heftig shuffleboard kamp
Arne Hjeltnes og kokken Markus Dalseg i heftig shuffleboard kamp

I serien besøker vi fire ulike næringsbygg i Oslo som på ulikt vis spiller en rolle for både brukerne og nærmiljøet.

I første episode tar vi en kikk på Økern Portal, et bygg på 90.000 kvm med fire restauranter som blant annet får sine råvarer fra både byggets grønne tak og produktive kjeller.

I de kommende episodene rettes søkelyset mot byggene Valle Wood på Helsfyr, Harbitz Torg på Skøyen og til slutt Diagonale i Bjørvika.

Programleder Arne Hjeltnes viser oss unik arkitektur og utforming som tar hensyn til bærekraft og kontorbygg i menneskelig skala.

Sendeplan

Økern Portal 14. mai

Valle Wood 19. mai

Harbitz torg 26. mai

Diagonale 2. juni

Hvor finner du Heim TV?

Telenor kanalplass 22

Altiboks kanalplass 19-25

RiksTV kanalplass 35

Allente kanalplass 14

Powered by Labrador CMS